Shrnutí konference “Human+AI: Nová éra v HR”

Dne 28. května 2024 se ve Vratislavi konala konference “Human+AI: Nová éra v HR”. Akce spojila odborníky z oblasti lidských zdrojů s cílem prozkoumat, jak umělá inteligence (AI) může zefektivnit HR procesy. Program i témata byla velmi zajímavá.
Adam Sipowicz z A-Talents otevřel konferenci diskusí o tom, jak AI mění řízení talentů a podporu kariérního rozvoje zaměstnanců. Následně Hubert Kowalski z Déhora Poland představil moderní technologie na řízení času, které zjednodušují administrativní úkony a zvyšují efektivitu.
Závěr patřil PhDr. Pawłu P. Mlickiemu z Déhora Poland a Tomaszi Kretekovi z aproco.io, kteří představili aplikaci the Working Time Assistant. Tento AI chatbot poskytuje odpovědi na otázky ohledně pracovní doby reflektující platné polské zákony a nařízení. Během konference proběhla ukázka jeho funkcí.
Konference nabídla cenné poznatky o využití AI v HR a umožnila navázání nových profesních kontaktů.

 

Čtěte dál

Podívejte se na další články, které by vás mohly zajímat:

Flexibilita – klíčová vlastnost organizací vstřícných k zaměstnancům

Dříve byly hlavními nástroji pro přilákání a udržení zaměstnanců navyšování platů a benefity. Dnes však tyto metody ztrácejí na účinnosti,…

Návod na efektivní změnu
Pracovní doba a moderní firemní kultura: Návod na efektivní změnu.

Déhora, poradenská skupina hledá společnost, která má zájem o účast ve vědecké studii zaměřené na prokázání pozitivních zdravotních účinků “flexibilní pracovní doby” ve směnném režimu práce.

Jak to všechno začalo? 30 let historie společnosti Déhora

Jak to všechno začalo? Co vás inspirovalo k založení vlastní firmy? Než jsem založil svou firmu v roce 1987, byl…