Webinář HR – 15.4.2021 Déhora Academy a Cambridge Business School

planning

Déhora nabízí druhý webinář plánování, organizování a optimalizace pracovních sil ve spolupráci s Cambridge Business School

Zaměstnanci jsou nejdůležitějším aktivem pro dobře fungující organizaci. Navzdory skutečnosti, že si to většina firem uvědomuje, mnoho z nich pečlivě neplánuje a ani neoptimalizuje svoji pracovní sílu.

HR seminář pod vedením Ing. Romana Urbana, Ph.D., MBA.

Webinář plánování, organizování a optimalizace pracovních sil je pro ty, kteří si chtějí prohloubit znalosti o organizování, nákladech a zdravotních aspektech profesionálního workforce managementu.
Účastníci se mohou seznámit s různými metodami plánování, tvorbou směnových modelů v různých hospodářských odvětvích, jakož i s různými rolemi a nástroji plánování, to vše s podporou případových studií. Téma bude navíc obohaceno o sdílení vlastních názorů nebo zkušeností. Teorii budeme propojovat s několika případy z naší mezinárodní obchodní praxe a také s ukázkou využití jednoduchého plánovacího softwarového nástroje.

Registrace

Webinář se koná ve čtvrtek 15 dubna v 17.30 hod. online přes TEAMS.
Webinář je zcela zdarma. Nutno předem se přihlásit na email info@dehora.cz

Déhora Academy

Plánování pracovní síly lze popsat jako nikdy nekončící proces analýzy, predikce a plánování nabídky a poptávky zaměstnanců na pracovišti, a to za účelem optimalizace lidských zdrojů. Prakticky jde o snahu minimalizovat náklady plynoucí z přesčasů, nebo nevyužité pracovní síly na pracovišti.
Uvedené rovněž zahrnuje ověřování, zda má společnost zaměstnance se správnými dovednostmi, ve správný čas a na správném místě. Celý proces tak vede k tomu, aby společnost mohla bezvadně a dlouhodobě plnit své úkoly a strategické cíle. Déhora Academy nejen připravuje a vzdělává profesionály v této oblasti, ale nabízí seznámení se základy efektivního organizování lidského kapitálu i všem těm, kteří se o téma HR zajímají. https://dehora.cz/

Cambridge Business School

Cambridge Business School je prestižní vzdělávací instituce zaměřená na poskytování kvalitního manažerského vzdělání v profesně vzdělávacích programech MBA, DBA, BBA a LLM. Obsah výuky jednotlivých programů vychází z nejnovějších poznatků v oblasti vzdělávání dospělých a je uzpůsoben i pro časově velmi zaneprázdněné účastníky. Kvalitu vzdělávacích programů a celé instituce zaštiťují prestižní akreditace a členství v mezinárodních asociacích dohlížejících na kvalitu vzdělávání, výuku jednotlivých programů potom zajišťují špičkoví lektoři na vysoce odborné úrovni, kteří vynikají svými dlouholetými zkušenostmi. https://www.cambschool.cz/

 

Čtěte dál

Podívejte se na další články, které by vás mohly zajímat:

samoplánování
Jak může “samoplánování směn” pomoci organizacím k bezpečnějšímu návratu do „normálu“

Koncept samoplánování směn, jakožto flexibilní forma plánování pracovní doby zaměstnanců, může usnadnit bezpečné opětovné otevření podniků zaměstnávajících směnné pracovníky.